Välkomna till en föreläsning med en av Sveriges mest anlitade säljcoacher! Onsdag den 24 april, klockan 15.00–17.00, kommer Ulla-Lisa Thordén till Campus Varberg.

130424Den 24 april kommer Ulla-Lisa Thordén till Campus Varberg och föreläser.En av pusselbitarna i en framgångsrik karriär är stark självkänsla – något vi kommer att fokusera lite extra på i mentorprogrammet 2013 – men också att tro på att det du har att erbjuda, din kunskap och dina förmågor är värt massor. Ulla-Lisa vet hur du skall vända invanda tankemönster och börja tänka och agera för att utmana dig själv.

Ulla-Lisa Thordén driver Republic Consulting AB. Hon är besjälad av att avdramatisera säljandet och göra det mer aktivt, lustfyllt och lönsamt för både individer och företag. Sedan 2009 är hon en av nio EU-ambassadörer för kvinnors företagande, utsedda av Tillväxtverket. Ulla-Lisas bok Sälj dig själv och ta betalt blev årets säljbok 2005 och tillsammans med Thomas Östberg har hon givit ut Luspank och idérik – överlevnadsguide för säljskygga kulturskapare, som var nominerad till årets marknadsföringsbok 2010. Kul, dramatiskt och överraskande brukar det bli när Ulla-Lisa står på scenen. Läs mer på www.thorden.se och www.luspankochiderik.se

TID: 15.00–17.00
PLATS: Flexibla arean, C-husets bottenplan.

Det nya mentorprogrammaet
Under vecka 17 kommer du att få information, inspiration och möjlighet att anmäla ditt intresse till uppstarten av ett nytt och innovativt mentorprogram med start hösten 2013. Du får två saker; dels en fullfjädrad entreprenörsutbildning där du tillsammans med andra studenter lär dig nya saker och utmanar dig själv. Samtidigt matchas du ihop med en mentor från näringslivet som följer din resa och är ditt naturliga bollplank.

Håll ögonen öppna, mer information kommer …