"Ingen minns en fegis, man måste våga!" Citatet kommer från en av de många öppna föreläsningar som anordnats på Campus Varberg. Här vill vi ge hela Varberg tillfälle att inspireras och fascineras av intressanta och duktiga föreläsare.

 Emma Frans
Emma Frans är en av alla de som föreläst på Campus Varbergs öppna föreläsningsserie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tänk att få sätta sig ner och lyssna till en föreläsare som brinner för sitt ämne och kan presentera det på ett roligt och intressant sätt. Ta del av det senaste inom olika ämnesområden. Det är precis detta som är tanken med Campus Varbergs öppna föreläsningsserie.

Citatet i rubriken kommer från Annie Seel, mest känd för att ha kört Dakarrallyt på motorcykel med bruten hand. Hon är en av snart hundra spännande föreläsare som gästat oss under åren. Och det handlar om en verklig succé – alltid fulla hus, och ingen går oberörd därifrån. Föreläsningarna är öppna för alla och tack vare Sparbankstiftelsen Varberg är de gratis.

Tidigare föreläsare har bland annat varit Emma Frans, Dogge Doggelito, Andreas Ekström, Stig Fredriksson, Louise Hoffsten, Carmilla Floyd, Jens Lindh och Maria Srömme.

 

spsvbg stod 2x