Mentorskapsprogrammet på Campus Varberg

Studenternas ”eget” mentorprogram. Så kallas ofta Campus Varbergs uppskattade satsning på aktivt mentorskap. Fler än 100 studenter har genom åren fått möjligheten att mötas och utvecklas tillsammans med erfarna personer från näringsliv och samhälle. Nu laddar vi detta med ännu mer värde …

Information

Under dina år på Campus har du naturligtvis fullt upp med studier och studentliv, och hinner knappt tänka på framtiden. Men åren går väldigt fort och snabbare än man tror så står man framför ytterdörren till arbetslivet och knackar på.

Det är i det läget du kommer att uppskatta att just du blev antagen till mentorprogrammet. Det är vår avsikt.

Max 15 studenter får plats

Mentorprogrammet har plats för maximalt 15 studenter. För att kunna söka till mentorprogrammet ska du påbörja ditt andra eller tredje år på utbildningen den termin som mentorprogrammet startar. Du ansöker och blir förhoppningsvis antagen under våren. Sedan drar det igång direkt vid terminsstart. Själva proceduren innefattar en enkel intresseanmälan, intervju och utvärdering av ett väl sammansatt team. Och självklart söker vi studenter med driv och ambitioner som vill få en riktigt bra start i arbetslivet.

Anmälan

 1. Uppfyller du kriterierna för att kunna söka till Mentorprogrammet?  Du måste svara på kriterierna!
 2. Förnamn:(*)
  Du måste ange ett namn.
 3. Efternamn:(*)
  Dua måste ange ett efternamn.
 4. Klass:(*)
  Du måste ange klass (utbildning samt årskurs) exempelvis BCP15.
 5. E-post:(*)
  Du måste ange en epostadress.
 6. Vad drömmer du om att göra efter examen?(*)
  Du måste svara ovanstående.
 7. Vilka kunskaper och kompetenser önskar du utveckla hos dig själv?(*)
  Du måste svara ovanstående.
 8. Vad önskar du få ut av att medverka i Mentorprogrammet?(*)
  Du måste svara på ovanstående.
 9. (*)
  Invalid Input

Anmälan stänger den 3 april 2022. Vid frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Podd

I ett bonusavsnitt av Campuspodden Varberg pratar studenterna Felicia och Mikaela om skolans mervärden. Bland annat träffar de event managern Ida, som förklarar vad Mentorprogrammet är för något.