Mentorskapsprogrammet på Campus Varberg

Campus Varberg vill, förutom att förse dig med en efterfrågad utbildning, stötta dig i din personliga utveckling. Därför satsar vi aktivt på mentorskap där du som student får utvecklas och berikas med erfarenhet tillsammans med en mentor från närinsliv och samhälle. Fler än 100 studenter har genom åren tagit chansen och fått möjligheten att ta del av detta utvecklande program. Det tycker vi att du också ska göra.

Information

Under dina år på Campus har du naturligtvis fullt upp med studier och studentliv, och hinner knappt tänka på framtiden. Men åren går väldigt fort och snabbare än man tror och rätt som det är så är det dags för dig att ta klivet ut i arbetslivet. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du snabbt ska finna fotfärstet och känna dig trygg i dig själv och dina förmågor när du lämnar Campus Varberg för ditt framtida yrke. Det är just det som mentorprogrammet är till för!

Så ansöker du

För att kunna söka till mentorprogrammet ska du påbörja ditt andra eller tredje år på utbildningen den termin som mentorprogrammet startar. Du ansöker genom att göra en enkel intresseanmälan under fliken anmälan. Sedan blir du kallad till intervju där koordinator ställer fördjupande frågor till dig. Förhoppningsvis blir du antagen och då drar det igång i samband med terminstart under hösten!

Vi söker dig som har driv och ambitioner och vill få ut en riktigt bra start  i arbetslivet.

Programmets upplägg

Mars – Workshop och introduktion (för alla som är intresserade)

September – Introduktion

November – Avstämningsträff adepter

April – Avslutning

Anmälan

 1. Uppfyller du kriterierna för att kunna söka till Mentorprogrammet?  Du måste svara på kriterierna!
 2. Förnamn:(*)
  Du måste ange ett namn.
 3. Efternamn:(*)
  Dua måste ange ett efternamn.
 4. Klass:(*)
  Du måste ange klass (utbildning samt årskurs) exempelvis BCP15.
 5. E-post:(*)
  Du måste ange en epostadress.
 6. Vad drömmer du om att göra efter examen?(*)
  Du måste svara ovanstående.
 7. Vilka kunskaper och kompetenser önskar du utveckla hos dig själv?(*)
  Du måste svara ovanstående.
 8. Vad önskar du få ut av att medverka i Mentorprogrammet?(*)
  Du måste svara på ovanstående.
 9. (*)
  Invalid Input

Ansökan för programmet öppnar 16 januari och stänger 25 mars 2023. Mentorprogrammet har plats för ett begränsat antal studenter. Vid frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Podd

I ett bonusavsnitt av Campuspodden Varberg pratar studenterna Felicia och Mikaela om skolans mervärden. Bland annat träffar de event managern Ida, som förklarar vad Mentorprogrammet är för något.