Mentorskapsprogrammet på Campus Varberg

Campus Varberg vill, förutom att förse dig med en efterfrågad utbildning, stötta dig i din personliga utveckling. Därför satsar vi aktivt på mentorskap där du som student får utvecklas och berikas med erfarenhet tillsammans med en mentor från näringsliv och samhälle. Fler än 100 studenter har genom åren tagit chansen och fått möjligheten att ta del av detta utvecklande program. Det tycker vi att du också ska göra.

Information

Under dina år på Campus har du naturligtvis fullt upp med studier och studentliv, och hinner knappt tänka på framtiden. Men åren går väldigt fort och snabbare än man tror och rätt som det är så är det dags för dig att ta klivet ut i arbetslivet. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att du snabbt ska finna fotfärstet och känna dig trygg i dig själv och dina förmågor när du lämnar Campus Varberg för ditt framtida yrke. Det är just det som mentorprogrammet är till för!

Så ansöker du

För att kunna söka till mentorprogrammet ska du påbörja ditt andra eller tredje år på utbildningen den termin som mentorprogrammet startar. Du ansöker genom att göra en enkel intresseanmälan under fliken Ansökan. Sedan blir du kallad till intervju där en koordinator ställer fördjupande frågor till dig. Förhoppningsvis blir du antagen och då drar det igång i samband med terminstart under hösten!

Vi söker dig som har driv och ambitioner och vill få ut en riktigt bra start i arbetslivet. Vid frågor kontaktar du vår event manager på e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Programmets upplägg

  • Mars – Workshop och introduktion (för alla som är intresserade)
  • September – Introduktion
  • November – Avstämningsträff adepter
  • April – Avslutning

Podd

I ett bonusavsnitt av Campuspodden Varberg pratar studenterna Felicia och Mikaela om skolans mervärden. Bland annat träffar de event managern Ida, som förklarar vad Mentorprogrammet är för något.

Ansökan student

Ansökan till den här omgången av Mentorprogrammet är stängd.

Programmet har plats för ett begränsat antal studenter. Fyll i formuläret för att lämna en intresseanmälan:

Du måste svara på kriterierna!

Du måste ange ett namn.

Du måste ange en epostadress.

Du måste ange klass (utbildning samt årskurs) exempelvis BCP15.

Du måste svara ovanstående.

Du måste svara ovanstående.

Du måste svara på ovanstående.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hantera dina uppgifter i samband med ansökan.

Invalid Input

Ansökan mentor

Campus Varbergs mentorprogram sträcker sig över ett läsår med start i september och avslutning i april.

Du som mentor följer din adept under hela perioden. Du agerar som nyfiket bollplank och coach och är en viktig ingång in i den bransch som studenten studerar. Bjud gärna in din adept i sammanhang som du tror kan vara värdefulla att få insikt i! Det kan handla om allt från att besöka arbetsplatsen, till att delta på ett möte eller träffa andra i branschen.

Det finns inget krav för hur ofta ni ska ses men vi rekommenderar minst en gång per månad. Du och din adept kommer själva överens om hur ni vill att kontakten ska ske och om träffarna ska vara fysiska, digitala eller via telefon men det går lika bra att äta lunch, ta en fika eller en promenad.

Vänligen uppge ditt namn.

Ogiltig e-postadress. Kontrollera att du har skrivit in en korrekt e-postadress.

Vänligen uppge din nuvarande jobbtitel

Vänligen uppge namnet på företaget du arbetar på just nu

Vänligen uppge vilken stad du arbetar i

Vänligen uppge vad du önskar få ut av mentorprogrammet

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hantera din intresseanmälan!

Mer information om hur Campus Varberg arbetar med insamlade uppgifter från formulärdata finns på sidan Om webbplatsen.