Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb vid sidan av studierna? Kul! Då tycker vi att du ska bli en av Campus Varbergs studentambassadörer. Som en av våra ambassadörer blir du vårt ansikte utåt vid mässor och en hjälpande hand under våra evenemang och aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Som en av våra studentambassadörer får du förfrågningar om att delta på utbildningsmässor och gymnasieskolor runt om i Sverige, vara en hjälpande hand under våra evenemang som till exempel Halland Tech Week, Öppna föreläsningar och Öppet hus på Campus Varberg. Förutom det kan det komma upp andra spännande uppdrag där vi behöver din hjälp!

En studentambassadör kan få en rad olika arbetsuppgifter, till exempel:

  • Välkomna gäster och studenter till Campus Varberg
  • Berätta om våra utbildningar i en presentation eller i en mässmonter
  • Rodda och vara behjälplig under evenemang
  • Närvara på större utbildningsmässor i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vem kan bli studentambassadör?

Vi söker ambassadörer löpande. Du som vill bli studentambassadör ska vara student vid någon av Campus Varbergs yrkes- och högskoleutbildningar. Vi söker dig som tycker om att träffa människor och som är bekväm med att prata inför grupp. Du ska gilla att ta ansvar, ta egna initiativ, vara kreativ och känna engagemang för att vara en god representant för Campus Varberg.

Varför ska jag gå med? 

Förutom att jobbet som ambassadör ger extra klirr i kassan får du också större nätverk och värdefulla erfarenheter, både till CV:t och för din egen personliga utveckling. Du får möjligheten att utveckla dina färdigheter inom till exempel presentationsteknik, marknadsföring, kommunikation och evenemang. Allt detta kan du ha stor nytta av i framtiden, oavsett vilken utbildning du läser.

Hur blir jag studentambassadör?

Du anmäler intresse via formuläret på den här sidan. Vi hör sedan av oss om du skulle bli aktuell för ett uppdrag. Ofta gäller först till kvarn men ibland gör vi ett urval av ambassadörer. Det kan till exempel handla om att vi behöver studentambassadörer till ett uppdrag där ambassadören har vissa erfarenheter eller läser en viss utbildning.

Att vara studentambassadör är ett flexibelt jobb utan fasta arbetstider. Uppdragen skiljer sig från några timmar till flera dagar. Ersättningen är 130 kronor i timmen och det är meriterande med körkort.

Studentambassadör intresseanmälan

Vänligen fyll i ditt för- och efternamn

Kontrollera att du fyllt i en korrekt e-postadress.

Fyll i vilken klass och utbildning du studerar på Campus Varberg

Fyll i hur många år du har studerat på Campus Varberg

Fyll i en motivering till varför du skulle passa som studentambassadör

Du måste välja minst ett uppdrag.

Du måste lämna samtycke för att vi ska kunna hantera din intresseanmälan!