Vi söker digital kommunikatör för engagemangsdriven kommunikation

Vi söker en digital kommunikatör för engagemangsdriven kommunikation och innehållsmarknadsföring som vill vara med och utveckla våra varumärkens digitala närvaro och skapa engagerande innehåll för social medier och våra hemsidor.

Du är utåtriktad, nyfiken och kreativ och tycker om att själv vara i fokus och styra samtalet. Då vår verksamhet berör många olika ämnesområden krävs det att du har en god analytisk förmåga, är en naturlig omvärldsbevakare och har lätt för att läsa in nya kunskaper och en god känsla för att se samband och möjligheter.

Det är du som är ute och vloggar, fotograferar och intervjuar. För detta krävs att du har goda kunskaper i foto-, ljud- och videoupptagning/redigering. Vidare har du god känsla för grafisk formgivning, en utvecklad stilistik förmåga som skribent och har goda kunskaper i svenska och engelska. Då du även kommer att publicera innehåll på webb krävs viss erfarenhet av enklare HTML och CSS.

Vi ser även att du har kunskaper i och erfarenhet av: Vlogg/live video streaming, PR, Publiceringsverktyg/CMS, Google analytics. Erfarenhet av SEO, SEM, webbanalys- och statistik är meriterande. Relevant utbildning på hög- eller yrkeshögskolenivå och erfarenhet krävs. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansökan ska kompletteras med portfolio/arbetsprover. Tjänsten kräver B-körkort och viss tjänstgöring kväll och helg kan förekomma.

Du är en del av kommunikationseheten vilket innebär att du kommer att vara med och utveckla varumärkena Campus Varberg, Alexandersoninstitutet, Vuxenutbildningen i Varberg samt Studie- och karriärcentrum.

Tjänsten är tidsbegränsad till 31 december 2019 med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 augusti 2017 (eventuellt tidigare om möjligt).

Sista ansökningsdag är den 1 maj.

Mer information om tjänsten och ansökan hittar du på Offentliga jobb.