Varbergs Sparbank söker engagerade ledamöter till ett nystartat ungdomsråd.

Sparbankens mål är att anpassa sig till framtidens kunder och kunna erbjuda attraktiva produkter och tjänster för alla. Sparbanken vill kunna förstå ungdomars behov och tankar kring hur banken bedrivs i alla aspekter – från hållbarhet, kundmöten, HR och rekrytering, samhällsengagemang och nya produkter och tjänster. 

Nu söker Varbergs Sparbank ledamöter till ett nystartat ungdomsråd i banken där du får möjlighet att påverka hur banken bedrivs samt hur vi kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

Om dig

Sparbanken ser gärna att du är mellan 16-23 år och är bosatt i Varbergs kommun eller i Horred. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av bank eller ekonomi – det viktigaste är att du ser detta som ett tillfälle att få lära dig mer om banken och om bankens samhällsengagemang. 

Ersättning

Vid en fullföljd mandatperiod kommer det betalas ut arvode till alla ledamöter. Efter avslutat uppdrag kommer du även få ett intyg från banken du kan använda dig av i framtida jobbansökningar samt möjligheten att använda banken som referens.

Ansökan

Läs mer om uppdraget och ansök senast 3 oktober

 

varbergs sparbank1