Kommunfullmäktige har beslutat att Varberg ska ha nya miljömål från och med 2015. Arbetet inleds med att ta fram övergripande inriktningar för hållbarhetsarbetet.

Du har nu möjlighet att tycka till om inriktningen. Planeringskontoret bjuder in till två dialogseminarier för anställda i kommunens förvaltningar och bolag samt politiker i nämnder och styrelser. Vi vill gärna att du deltar på något utav dem.

Välja det datum som passar dig bäst och e-posta din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange ”Anmälan ...” samt datum för ditt valda tillfälle i ämnesraden. Anmälan ska förutom datum innehålla namn, kontaktuppgifter och vilken skola, förvaltning, bolag, styrelse eller nämnd du tillhör. Max 70 deltagare per seminarium, först till kvarn gäller. Vi bjuder på fika!

  • Tisdag 21 maj klockan 13.00–16.00 på Campus Varberg i sal E218.
    Anmälan senast den 10 maj.
  • Tisdag 4 juni klockan 15.00–18.00 i Stadshus C, sal C1.
    Anmälan senast den 24 maj.

På seminarierna beskriver vi miljöläget från globalt till lokalt och presenterar ett förslag på inriktningar för hållbarhets-arbetet att använda som utgångspunkt i gruppdiskussioner. Alla synpunkter och idéer dokumenteras och ingår som underlag i den fortsatta bearbetningen av förslaget.

Vad händer sen? När kommunfullmäktige har beslutat om de övergripande inriktningarna för hållbarhetsarbetet så går vi vidare med att bryta ner dessa till konkreta målsättningar och åtgärder.

För mer information och frågor kontakta Miljöstrateg Charlott Jansson på telefon 0340-882 26 eller ppå e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.