Vi får ofta höra att det är viktigt att ha ett mål i livet, någon form av dröm vi ska kämpa för att uppnå. Men ofta glömmer vi bort det viktigaste; passionen och vägen fram till målet, att själva resan skall vara glädjerik, meningsfull och utvecklande. Malin pratar om att vägen ska vara en väg av lycka!

Malin RappSom student på Campus Varberg så är du välkommen till en föreläsning om inre motivation och personlig utveckling med Malin Rapp den 29 november i C303, Stora hörsalen. Föreläsningen börjar klockan 12.00 och pågår till 13.00 men kom redan 11.45 så bjuder vi på en lättare lunch som du kan ta med dig in. 

Malin är professionell extremsportare, hon lever för sin passion och reser världen runt för att träna och tävla i sporten Kitesurfing och Snowkite. Hon studerar även positiv psykologi och kognitiv nevrovetenskap på Högskolan i Skövde. Malin är en energifull inspiratör som brinner för att tända gnistor i andra. Hon är en del av Lyckoaktivist som jobbar med socialt entreprenörskap och leder utvecklingen av tillämpad lyckoforskning.

Malin delar i sin föreläsning med sig av nycklarna för att leva mer passionerat. Vad skiljer de människor som hittat sin inre motivation och livsglädje från de som inte har? Motivation är ett inneboende fenomen hos alla och forskningen har kartlagt vad de mest framgångsrika individerna gör så speciellt för att hitta sin glöd; sitt Inre Driv. Går detta att förstå och hur skapar du rätt förutsättningar för inre motivation? Hur mår vi bra samtidigt som vi skapar bra resultat? Du kan läsa mer om Malin på sida 9 i Coastal Culture #2013

Anmäl dig i formuläret nedan senast den 26 november. 

 

AI_left_poseu-regionala_utvecklingsfondenFKFtillvaxtvarket