Kom till Campus Varberg och träffa kollegor, lyssna till en omväxlande presentation av vårt stora utbud och njut av en intressant och inspirerande föreläsning!

lena maria klingvallPROGRAM

09.00 Kaffe.

09.30 Campus Varberg hälsar välkommen.

Utbildningar hösten 2015.
Nya och gamla utbildningar presenteras.

Vad tycker arbetsgivarna, hur ser kompetensbehovet ut?

Samverkan med Alexandersoninstitutets projektverksamhet, mentorprogrammet, prototyplabb med mera.

12.00 Lunch på Varbergs Stadshotell.

13.15 "Våga drömma" med Lena Maria Klingvall.
 
14.45 Kaffe och förfriskningar.

Hemfärd.
Fredagen den 20 mars bjuder Campus Varberg på en matnyttig heldag för alla som arbetar med vägledning och möter blivande studenter. Du får ta del av våra yrkeshögskole- och högskoleutbildningar samt om Alexandersoninstitutets stora projektverksamhet som mer och mer kommer studenterna till del. Du får träffa före detta studenter som nu är ute i arbetslivet, du får höra arbetsgivarens syn på kompetensbehovet i regionen samt lyssna till ansvariga på Campus Varberg

Som avslutning lyssnar vi till ”Våga drömma” med Lena Maria Klingvall som trots sitt stora handikapp har kunnat förverkliga många av sina drömmar.

I vårt utbud av högskole- och yrkeshögskoleutbildningar vill vi förstås speciellt lyfta våra nya utbildningar, såväl högskoleutbildningar som yrkeshögskoleutbildningar! Vi kommer också att berätta om hur vi jobbar med innovationcamp med studenterna, workshops, protoyplabb, mentorprogram och mycket annat. Vi berättar om hur det gått för de studenter som redan har tagit examen och vad företagarna tycker samt om stadsutvecklingsprojektet i Varberg.

Vi äter lunch på Varbergs Stadshotell.

Anmälan är stängd.