Alla studenter välkomnas till en lärorik föreläsning den om hur man skriver ett bra CV, vilka vanliga nybörjarfel man bör undvika och hur du kan göra ett gott intryck då du går på intervju. Du erbjuds även att boka in ett personligt coachingtillfälle där Vaste Rolfsson ger feedback på ditt CV.

Under föreläsningen får du praktiska råd för hur du kan presentera dig själv, hur du kan skräddarsy ansökningar beroende av hur annonserna ser ut och vad som är viktigt att framhäva och vad som bör tonas ned. Det handlar i grund och botten och det personliga varumärket, hur optimerar du det? 

Efter föreläsningen erbjuds de studenter som så önskar en chans att fördjupa sig och få personlig feedback på sitt CV. De som anmäler sig till personlig coaching får skicka in sitt CV till Vaste och slipa på sin personliga berättelse. Mötena bokas i första hand in den 20 mars i E202, cirka 20-30 min per student. De som anmäler sig intervju kommer att få mer information om detta.

 

Vaste Rolfsson är egen företagare och driver snickeri, båtfirma och konsultbolag. Han utvecklar andra företags processer såsom organisationsförändringar, löser konflikter och jobbar med gruppdynamik. Han arbetar även som konsult med chefsrekrytering sedan många år tillbaka och har mycket erfarenhet av att sitta på arbetsgivarens sida av bordet under anställningsintervjuer.  

Föreläsningen är den 12 mars klockan 15.15 i Stora hörsalen, C303. Sista dag för anmälan är fredag den 8 mars.

eu regionala utvecklingsfonden     FKF     tillvaxtvarket