Frukostakademin på Campus Varberg gick i morse in på sin tredje och sista vecka för i år. Fyra chanser återstår nu för den morgonpigga och nyfikna att börja sommardagen med att lyssna till ett inspirerande föredrag.

"Snygg, lycklig och närvarande med yoga" – det var ämnet när spa-chefen Anna Nilsson imorse inledde Frukostakademins sista vecka för i år.

För den kunskapstörstiga som befinner sig i Varberg med omnejd återstår nu fyra möjligheter att äta frukost nere på Campus – vilket garanteras de femtio första gästerna – för att en stund senare lyssna till ett intressant föredrag.

Imorgon, tisdag, kommer det att handla om Esaias Tegnér. Morgonen därpå intas scenen av artisten Lisa Pedersen, som talar om "Berikningar framför begränsningar – att hämningslöst få vara allt det man vill vara", vilket följs av torsdagens tema "Rösten – en spegelbild". På fredag avslutas serien med att journalisten Ginna Lindberg berättar om "Utrikeskorrespondenten – vår röst i Washington D C."

Tidigare i årets upplaga av Frukostakademin har publiken bjudits på föredrag om bland annat den konstnärliga Halmstadsgruppen, vänskap ur ett historiskt perspektiv och mat. Störst succé hittills gjorde ämnet Carl Michael Bellman, då det även bjöds på levande musik.