Idag startade höstterminen på Campus Varberg. Lokalerna som stått näst intill tomma under sommaren fylldes med förväntansfulla studenter, både yrkeshögskolestudenter och högskolestudenter. Aldrig tidigare har det startat så många studenter på Campus Varberg som i år.

Yh_2Totalt startar sjutton utbildningar, nio yrkeshögskoleutbildningar och åtta högskoleprogram denna hösttermin.

– Fantastiskt roligt att vi inför vårt tioårsjubileum på Campus Varberg har fler studenter än någonsin tidigare, säger Ulric Björck, chef på Campus Varberg.

Trots morgonens höstrusk var stämningen god bland de nyblivna studenterna. Studentföreningen WEST välkomnade med fika efter de olika uppstarterna där utbildningssamordnare, personal från Campus Varberg samt de olika högskolorna/utbildningsanordnarna presenterade sig. WEST deltog också vid uppstarterna och berättade entusiastiskt om Varberg som studentstad, de olika aktiviteter de ordnar och så klart om den årliga nollningen som börjar den 11 september.

I morgon startar ytterligare två program, Event management och Butikschefsprogrammet, därefter drar terminen igång på riktigt. 

Såväl nya som nygamla studenter hälsas varmt välkomna till Campus Varberg och höstterminen 2013!