Förra veckan hölls jubileumsfirande på Campus Varberg. Under två dagar uppmärksammades att Campus Varberg varit verksamt i tjugo år.

När Campus Varbergs dörrar öppndes för första gången 2003 hoppades man på 700 studenter. Idag är 1 300 studenter knutna till Campus, vilket nästan är dubbelt så många och Campus fortsätter utvecklas genom att tillgodose efterfrågade utbildningar.

Förutom att Campus Varberg firar jämt invigdes nya receptionen samt den nya entrén som är i riktning mot hamnområdet. Lokalhistorikern Peter Börjesson ledde oss genom minnenas allé och genom historien om platsen där Campus föddes. På tisdagen bjöds studenterna på en liveshow med standup-komikern Elin Almén med tårtkalas efter. Bandet klipptes av Tobias Ramstedt, förvaltningschef på utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen och Fredrik Damfeldt, affärsutvecklare på Varbergs Fastighets AB. 

Campus ska vara en plats som genomsyras av kunskap och utveckling och där alla känner att "det är öppet för mig". Ett kunskapens vardagsrum. Vi trr att vi har plats och möjlighet att göra mycket mer för fler, säger Tomas Rasmussen, kommunikations- och enhetschef på Campus Varberg till Varbergs Tidning.

Campus Varberg vill tacka alla studenter, grannar och gäster som närvarade under veckans firande och tackar för alla gratulationer!