Idag drog 2012-års upplaga av Coastal Culture igång. Invigningen streamades live på bland annat Rip Curls hemsida. Invingningen, tillsammans med föreläsningarna av Rip Curls Jonathan Cetran och Smart Textiles Josefin Damm, finns att kolla på Bambuser.

Coastal Culture är en mötesplats för surf, skratt, yoga, smaker, konst, musik, skate, business, fest, sinnesro, föreläsningar och mycket mer. Välkommen under dessa tre dagar då Varbergs vackraste område fylls av aktiviteter för både kropp och själ!

Coastal Culture är ett evenemang som förenar dimensionerna sport, kultur, näringsliv och akademi. Mässan i Societetsbyggnaden med inriktning mot surf, street, skate och andra vattensporter samlar aktörer från hela Skandinavien. Varbergs fästning med sitt fantastiska läge vid havet skapar utrymme för en unik surf- och skateutställning på museet, en levande surfbussparkering, nya konstformer och spännande inslag för liten som stor. Föreläsningar, seminarier och andra intellektuella inslag äger rum på Campus Varberg. På hela evenemangsområdet erbjuds möjligheter att delta i och uppleva en mängd spännande aktiviteter, som alla är gratis.

2011 genomfördes Coastal Culture för första gången och lockade då ca 10 000 besökare.

www.coastalculture.se