Igår fylldes flexibla arean av studenter från Campus Varberg och personer från näringslivet för att lyssna till Ulla-Lisa Thordén; expert på avdramatisering av säljande och hur det kan bli både lustfyllt och spännande att leverera nytta!

130424_2Ulla-Lisa vet hur man kan vända invanda tankemönster och börja tänka och agera för att utmana sig själv. Oavsett om det handlar om utmaningar under studietiden eller i arbetslivet. För att bli en riktigt bra säljare krävs både hjärta och hjärna, övning och inte minst; att kunna lyssna. Om du inte har koll på vad dina kunder vill ha så är det väldigt svårt att leverera det som fyller förväntningarna. Att sälja är inte unikt för de som har titeln ”säljare”, utan det är något man har nytta av både i förhandlingar i familjen, på arbetsplatsen och i andra privata sammanhang. Publiken fick ett antal handfasta råd inför exempelvis jobbsökande, säljande via telefon, hur man kan få till möten, prissättning och mycket mera.

Ulla-Lisa uppmanade studenterna på plats att ta chansen och söka in till Campus Varbergs mentorskapsprogram. Hon har själv en mentor och upplever att detta är något av det bästa man kan göra för att utveckla sig själv.

Nytt mentorskapsprogram till hösten
Denna vecka lanseras ett nytt och innovativt mentorskapsprogram på Campus Varberg med start hösten 2013. Genom att finnas på plats i studentarean med information och möjlighet till anmälan på plats har flera studenter nappat. Det har även visats en inspirationsfilm för att få både potentiella mentorer och adepter att söka.

130424_1Under veckan har Drivhuset Göteborg och Campus Varberg haft representanter på plats för att svara på detaljfrågor om programmets innehåll och mål. Vanliga frågor som dök upp var ”Är det gratis?” eller ”Får jag en mentor som passar just mig?”. Och svaret på båda frågorna är ja. Studenterna som söker in till Campus Varbergs mentorprogram som adepter får två saker; dels en fullfjädrad entreprenörsutbildning där de tillsammans med andra studenter lär sig nya saker och utmanar sig själva. Samtidigt matchas studenterna ihop med en egen mentor från näringslivet som följer adeptens resa och är ett naturligt bollplank. Gratis såklart …

Sista dag för ansökan är den 7 maj klockan 12.00

Ansökan och mer information hittar du här