Butikschefsprogrammet introducerades för blivande studenter vid Campus Varberg. Högskolan i Skövde möttes av flera förväntansfulla studenter som under en heldag fick information och värdefulla tips om allt rörande det praktiska inför studierna.

På onsdagen den 30 augusti inleddes introduktionen för Butikschefsprogrammet på Högskolan i Skövde. Studenter från Campus Varberg fick bland annat besöka den lokala studentmässan som anordnades av Skövdes egna studenter - en bra förutsättning för att starten på studierna ska bli så bra som möjligt. Danilo Brozovic är programansvarig för Butikschefsprogrammet och är glad över att få se så många engagerade studenter.

– Det gör mig väldigt glad att se så många nya och ambitiösa studenter som vi har fått. Jag ser fram emot ett samarbete med Campus Varberg, säger Danilo.

Butikschefsprogrammet är en treårig utbildning (180 högskolepoäng) där en del av undervisningen kommer hållas på Campus Varberg, bland annat i form av telebild. Det innebär att seminarier och föreläsnngar hålls digitalt via skärm, vilket innebär en möjlighet för distansstudenter att kunna delta i undervisningen.