Så här års duggar avslutningsceremonierna tätt vid Campus Varberg. Den 27:e maj var det dags för energiekonomerna att ta examen. För studenterna inleddes dagen med seminariebehandling av examensarbetena och rundades av med mingel, tal och prisutdelning.

140530Energiekonomstudenten Patrik Fast Snödahl uppmärksammades av Högskolan i Halmstad för sina goda studieresultat. Patrik blev kursetta i klassen och hamnade på totalt 8:e plats bland alla ekonomer från Högskolan i Halmstad som tar examen nu i vår. Både Arne Söderbom, programansvarig från Högskolan i Halmstad, och Ulric Björck, chef för Campus Varberg, berättade om denna unika utbildning med en blandning av energi, miljö och ekonomi.

Utbildningssamordnare vid Campus Varberg, Martin Andersson, tackade Högskolan i Halmstad och studenterna för det goda samarbetet under den tre år långa utbildningen. Martin berättade om att studenterna med sin kompetens kan vara med och göra skillnad i både samhället och och i det enskilda företaget.

Studenten Louise Fernholm tackade alla i klassen för det goda samarbetet under de tre åren. Ceremonin avslutades med att Elisabeth Eldholm från Högskolan i Halmstad och Birgitta Lennermo, utbildningssamordnare vid Campus Varberg, delade ut rosor till studenterna och önskade dem lycka till.