Tisdag 22 oktober är det dags för andra upplagan av Varbergs Draknäste där entreprenörer, investerare, studenter och företag ges möjligheten att nätverka, få kapitaltillskott och pitcha sina idéer på scen framför en investerarpanel.

Nu är anmälan öppen för den andra upplagan av Varbergs Draknäste.

  • Är ert företag i behov av ett kapitaltillskott?
  • Vill du veta mer om företagande och affärsutveckling? 
  • Vill du inspireras av framgångsrika entreprenörer och investerare?

Är du dessutom intresserad av att pitcha på scenen inför en investerarpanel eller ställa ut i utställningshallen? Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan den 8 oktober. Märk mailet med "Pitch Draknästet".

Program

Missade du att anmäla dig?

Eventet är kostnadsfritt* och öppet för alla! Sista dag för anmälan har passerat men det finns fortfarande platser kvar och anmälan är öppen. Anmäl dig genom att skicka ett mail med för- och efternamn, mail, organisation eller företag och eventuell matallergi till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

*Anmälan är bindande, om besöket uteblir faktureras en kostnad på 250 kr ex moms per person efter avslutat event.

Vill du veta vilket företag som investerarpanelen utsåg som vinnare i förra årets Draknäste?

Aktiviteten arrangeras av Connect Region Väst, Potential.vbg, Campus Varberg och Campus & Co. och finansieras med stöd av Interreg ÖKS genom projektet Scandinavian Growth Creators vid Alexandersoninstitutet.

Loggor 190906