För att ge snabbare och bättre service till studenter, studerande och gäster på Campus Varberg har vi tagit fram ett antal e-tjänster. Exempelvis kan du som lärarkonsult beställa ett gästlärarkonto till skolans datorer eller du som studerar på yhrkeshögskolan kan beställa intyg eller betyg. Fler e-tjänster kommer lanseras framöver.

 

Beställning av betyg, intyg och studiebevis

I denna e-tjänst kan du som läser på yrkeshögskolan beställa studieintyg till CSN, studieintyg på engelska till exempelvis Autodesk, utbildningsbevis, examensbevis och betygsutdrag. Du behöver logga in med BankID för att göra en beställning. Du får tillgång till ditt dokument direkt i e-tjänsten som en PDF-fil.

OSB! Denna e-tjänst gäller bara studerande på Campus Varbergs yrkeshögkola. Läser du ett högskoleprogram kan du kontakta din högskola för att beställa dessa typer av dokument.

  Gå till e-tjänsten

 

Beställning av gästlärarkonto

I denna e-tjänst kan du som gästlärare eller konsult inom Campus Varbergs yrkeshögskola beställa ett datorkonto så att du kan logga in på Campus datorer i våra datasalar. Kontot har en begränsad giltighetstid så om du kommer tillbaka till Campus Varberg efter en tid kan du behöva göra en ny ansökan om konto.

Om du har med dig en egen dator till oss behöver du inte denna typ av konto.

  Gå till e-tjänsten