Behöver ditt företag rekrytera? Har ni svårt att få tag i rätt kompetens? Vill ert företag ha hjälp med att få tag i rätt kompetens och samtidigt få vara med och påverka utbildningars innehåll och på så vis de studerandes kompetens? Var med och skräddarsy kompetens utifrån behoven i din bransch!

Enligt undersökningar från Näringslivskontoret i Varberg så har Varbergsföretag som samarbetar med Campus Varberg lättare att få tag i rätt kompetens jämfört med företag som inte gör det. Vi på Campus Varberg arbetar ständigt med att bevaka arbetsmarknaden för att på så vis kunna skapa intressanta och eftertraktade utbildningar. Vi samverkar med hundratals företag genom våra yrkeshögskoleutbildningar, vilka alla är framtagna i nära kontakt med branschen och med fokus på dess behov.

På Campus Varberg har du som näringslivsrepresentant möjligheten att vara med och forma framtidens arbetskraft. Tillsammans undersöker vi era kompetensbehov och hjälps åt att utforma ett utbildningsinnehåll som är relevant för branschen.

Engagera dig genom att

  • Representera ditt företag i någon av våra ledningsgrupper
  • Samverka kring Lärande i arbete, LIA (praktik) för våra studerande
  • Höra av dig när din bransch är i behov av ny kompetens
  • Vara med och skapa en yrkeshögskoleutbildning

Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att veta mer och hitta samarbetsvägar.