Genom Campus & Co. har du möjlighet att pröva dina vingar och skaffa dig viktiga och givande erfarenheter under dina studieår i Varberg. Men det hänger mycket på dig själv.

Det finns många studenter som vill göra något utvecklande och användbart utanför studierna, fast de hittar inte rätt projekt. Det finns ofta organisationer som vill involvera studenter i olika projekt, men hittar inte kandidater.

Nyckeln heter Campus & Co. En fristående arena som bygger på att Campus Varberg är en form av mellanhand. Idén kom från vår utbildning i Event Management och testades första gången hösten 2015, då tre projekt genomfördes i Varberg.

På Campus Varberg fångar vi upp och utvärderar lämpliga projekt. Innehåll, kvalitet och långsiktighet står i fokus. Studenter inom hela Campus får anmäla intresse att bli uttagna. De projektorganisationer som sedan bildas lever därefter vidare utan Campus Varbergs regi.

Under 2016 valde vi ut ett stort projekt som kom att involvera mellan 30 och 40 volontärer bland våra studenter – nämligen Camp Sweden i Nice i samband med fotbolls EM.