Isabelle McAllister

Isabelle McAllister

»Trender, hållbarhet och människans relation till tekniken«

Isabelle McAllister har med sin skaparglädje, kreativitet och sitt skarpa öga för smarta trender blivit en av landets mest anlitade kreatörer. Hon har medverkat i en rad TV-produktioner, skrivit böcker och är dessutom en uppskattad föreläsare som gärna delar med sig av sina spännande idéer. Hon trivs i spänningsfältet mellan fint och fult, härligt och obekvämt – det är där hennes magi skapas. 

I Isabelles händer får det mest klassiska alltid en egen och trendig twist. Pasteller blir kaxiga, mönster får klös och inredningsattiraljer pyntas med hennes lekfulla touch. 2022 blev hon utnämnd till Sveriges second hand profil av Erikshjälpen, Årets Hållbara Hederspris av Plaza Interiör, Årets Byggnadsvårdare av Svenska Byggnadsvårdsföreningen samt nominerad till Årets Hållbarhetshjälte av My Speaker och Årets Miljöhjälte av WWF Sverige.

Förutom att ha varit med i TV-program som Äntligen hemma, Äntligen trädgård, När & Fjärran, Sommartorpet och Fixa Rummet har Isabelle skrivit en rad olika böcker som inspirerar människor till att ge sin kreativitet fritt spelutrymme.

 

INFORMATION OM BOKNING
Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Biljetterna släpps onsdag 11 september klockan 12.00 och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar.

FRÅGOR ELLER ÅTERBUD?
Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att skicka ett mejl till info@campus.varberg.se. Det är inte möjligt att reservera biljetter i förhand eller boka dem på något annat sätt än genom anmälan på den här sidan.

spsvbg stod 2x