Student Camp Danmark

Student Camp Danmark

Ta chansen att utöka din studietid med värdefulla erfarenheter genom att åka med på Student Camp i Danmark! Under fyra dagar i september får du möjlighet att möta internationella studenter och tillsammans arbeta med en hållbarhetsutmaning. Campet är gratis för dig som är student – mat, boende och transport ingår.


OM STUDENT CAMP

Student Camp arrangeras inom det EU-finansierade projektet Scandinavian Employability i samverkan med Campus Varberg och Erhvervsakademi Dania. Syftet med Student Camp är att stärka studenter inför kommande karriärer samt inspirera till en arbetsmarknad över gränsen. Student Camp hålls på engelska.

Detta Student Camp görs i samband med Green Innovation Week som arrangeras av Green Innovation Makers. Under Campet kommer du tillsammans med internationella studenter bland annat arbeta med en riktig verksamhetsutmaning kopplat till hållbarhet.

VEM KAN DELTA?

För att delta i Student Camp behöver du:

  • vara registrerad student och gå en utbilding på Campus Varberg
  • ha möjlighet att delta under alla dagar campet arrangeras – det vill säga fyra heldagar inklusive restid

Det är dessutom en fördel om du är intresserad av hållbarhet och har viljan att utvecklas inom grön omställning.

DATUM OCH PLATS

Avresa: tisdag 24 september
Hemresa: fredag 27 september
Plats: avresa från Campus Varberg till Skive i Danmark. Campet avslutas på Campus Varberg på fredagen.

Med reservation för ändringar.

ANMÄLAN

Är du intresserad av att delta? Fyll i intresseanmälan nedan. Därefter kommer du bli kontaktad och få mer information om du får en plats. Observera att rekrytering sker löpande och att det finns ett begränsat antal platser. Sista dag att lämna in intresseanmälan är tisdag 3 september.

Till intresseanmälan

KONTAKT

Vid frågor, kontakta vår projektledare för Student Camp Felicia Lejdin via mejl: felicia.lejdin@campus.varberg.se 

Green Innovation Makers, logotyp.Scandinavian Employability, logostripe.

Scandinavian Employability är ett projekt vid Alexandersoninstitutet på Campus Varberg som finansieras med stöd av Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrak (ÖKS).