Jonas von Essen

Jonas von Essen

»Från medelmåttigt minne till världsklass«


Följ med på en riktig minnesresa som slutar med att du själv kan förvandla dig till en riktig minnesguru. Med hjälp av enkla metoder och tekniker kan du nämligen komma ihåg betydligt mer än du tror. Det tog Jonas von Essen ett och ett halvt år att skaffa världens bästa minne. Kunskapen som tog honom dit delar han med sig av i böckerna Så får du ett superminne och Bli ett minnesgeni. 

Jonas von Essen var en helt vanlig kille som liksom många hade problem att komma ihåg enkla telefonnummer. Allt förändrades när han en dag på gymnasiet kom över en bok om tekniker för att träna upp minnet. Det visade sig vara en uråldrig metod. Han blev själv förvånad över hur snabbt han såg resultat. Minnesutvecklingen kom att öppna en helt ny värld för honom och han började tävla i SM i minne. 2012 tog han sitt första SM-guld som sedan följdes av världsmästartiteln både 2013 och 2014.

Under hösten 2023 var han aktuell i TV-programmet Förrädarna.

INFORMATION OM BOKNING
Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Biljetterna släpps onsdag 6 mars klockan 12.00 och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar som öppnar när föreläsningen är fullbokad.

FRÅGOR ELLER ÅTERBUD?
Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att skicka ett mejl till info@campus.varberg.se. Det är inte möjligt att reservera biljetter i förhand.

spsvbg stod 2x