Truls Christenson

Truls Christenson
Skriv ut
Antal bokade platser: 83 av 110Antal biljetter kvar: 27
Öppna föreläsningar

»Att se möjligheter där ingen tittar«


De bästa idéerna finns oftast där ingen annan tittar. 2015 drog medgrundaren Truls Christenson tillsammans med en kollega igång företaget Rscued – ett bolag som bygger på sånt som ingen annan vill ha: nämligen svinn. 40 procent av allt som odlas i världen slängs. Det vill Truls och gänget på Rescued ändra på. 

Häng med på en spännande entreprenöriell resa som kantas av både fiaskon och framgångar – men där förmågan att se möjligheter alltid varit den vinnande drivkraften. Står du i startgroparna för att starta ditt eget bolag? Eller vill du lära dig mer om hållbarhet, matsvinn och entreprenörskap? Då är denna föreläsning något för dig!

 

INFORMATION OM BOKNING
Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Biljetterna släpps onsdag 14 februari klockan 12.00 och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar som öppnar när föreläsningen är fullbokad.

FRÅGOR ELLER ÅTERBUD?
Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att skicka ett mejl till info@campus.varberg.se. Det är inte möjligt att reservera biljetter i förhand.

spsvbg stod 2x