Hackathon: Energiutmaningen

Hackathon: Energiutmaningen

Tillsammans antar vi energi­utmaningen! Varberg Energi är i sluttampen på sitt elmätarbytes­projekt och snart har alla nya kunder smarta elmätare. Nu är det dags att utforska hur vi kan hjälpa kunderna att agera på den data som finns – vill du vara med?

Välkommen att anmäla dig till Campus Varbergs hackathon som genomförs i samarbete med Varberg Energi. Eventet riktar sig till dig som går andra året på utbildningarna IT-projektledare och Systemutvecklare.

Hur du deltar

Anmäl dig innan 11 november. Anmälan sker individuellt. Under hackathonets första dag kommer du bli tilldelad ett lag som satts ihop av arrangörerna. Lagen kommer vara blandade med deltagare från båda klasserna.

Eventet är kostnadsfritt. Vi bjuder deltagarna på lunch under eventets dagar. Efter slutpresentationen vinner bästa lösning/förslag ett pris!

Slutpresentation

Går du första året och är intresserad av eventet är du välkommen att delta på hackathonets slutpresentationer den 24 november klockan 10.00–12.30 samt den avslutande lunchen och prisutdelningen. Anmäl dig innan 11 november.

Kontaktperson

Har du några frågor om eventet, eller behöver du lämna återbud? Kontakta oss på e‑post: elisabet.klingenstierna@campus.varberg.se

 

Eventet finansieras med medel från URBACT (Europeiska regionala utvecklingsfonden) inom nätverket C4talent.

urbact iv logotyp