Frida Söderlund

Frida Söderlund

»Samtidens kvinnoroll«

Dagens kvinnor sägs leva i den mest jämställda tiden vi sett, så varför känner vi oss inte fria? Via egna erfarenheter och möten med kvinnor världen över lyfter Frida Söderlund utmaningarna för vår tids unga kvinnor. Det går från Instagram och likeknappar, till aborträtt och politiska maktspel, för att landa på operationsbord i Turkiet och världens farligaste skönhetsingrepp.

Frida Söderlund har skrivit för Aftonbladet, programlett livesändningar, skrivit böcker och producerat dokumentärer. Se Fridas hyllade dokumentärserie Dokument inifrån: Priset vi betalar på SVT Play.

 

INFORMATION OM BOKNING
Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Biljetterna släpps onsdag 13 september klockan 12.00 och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar. Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att kontakta vår event manager Katie Walter.

Med stöd från Varbergs Sparbank genom Sparbanksstiftelsen Varberg.