Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

»Din hjärna 2.0 – Vägen till välmående och mentala toppresultat!«

Mattias Ribbing föreläser intressant och inspirerande om hjärnans kraft och potential. Han kommer ge konkreta verktyg och metoder för att på olika sätt träna hjärnan till ökat fokus, bättre minne, mindre stress, och ett ökat välmående.

Mattias Ribbing är i grunden utbildare och brinner för lärande. Han har under lång tid utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetslivet och till vardags. Han har tre gånger i rad blivit svensk mästare i minne, och har även internationella tävlingsmeriter. I sin föreläsning vill Ribbing inspirera oss att försöka bli den bästa versionen av oss själva genom att dela med sig om vad den senaste forskningen säger om lärande och utveckling med fokus på hjärnan. Varmt välkommen att ställa dina frågor till Mattias!

 

INFORMATION OM BOKNING
Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar

FRÅGOR ELLER ÅTERBUD?
Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att skicka ett mejl till info@campus.varberg.se. Det är inte möjligt att reservera biljetter i förhand.

Med stöd från Varbergs Sparbank genom Sparbanksstiftelsen Varberg.