Jubileum: Campus Varberg firar 20 år! 23 maj

Jubileum: Campus Varberg firar 20 år! 23 maj

Campus Varberg fyller 20 år, detta vill vi såklart fira tillsammans med våra studenter och grannar! Vi får en historisk tillbakablick om kvarterets historia samtidigt som vi inviger vår nya entré och reception. Kom och fira med oss! 


Program

09.00–10.00 Vi bjuder på frukost till alla studenter i Studentarean

12.00–12.50 Stand up-lunch med komikern Elin Almén!

Alla studenter på Campus Varberg är välkomna till en stand up-lunch med komikern Elin Almén i sal E117/E118.

Elin är känd från bland annat SVT:s humorprogram Svenska NyheterSläng dig i Brunnen och har två år i rad blivit nominerad till årets kvinnliga komiker på Svenska Stand up-galan. I denna show får du hänga med in i hennes skruvade värld där hon försöker förstå sig på det samhälle vi lever i, hur man egentligen ska vara när man är vuxen, relationer, sina egna snedsteg och varför hon är så rädd för häst-tjejer. 

13.30–14.00 Invigning av Campus nya reception och entré vid hamnen

Vi klipper bandet och inviger Campus Varbergs nybyggda reception och entré vid hamnen tillsammans med våra grannar och studenter! Lokalhistorikern Peter Börjesson är på plats och ger oss en tillbakablick. Ingen anmälan krävs.

14.00–15.00 Tårtkalas

Grannar och studenter är välkomna att fira att Campus Varberg fyller 20 år med en bit tårta i Studentarean. Ingen anmälan krävs.

15.30–16.30 Stipendie­utdelning

De Campusstudenter som tilldelats årets stipendier från Sparbanks­stiftelsen Varberg presenteras. Alla studenter är välkomna att närvara vid stipendie­utdelningen.