Renata Chlumska

Renata Chlumska

»Mot högre höjder!«

Renata Chlumska är första svenskan över 8 000 meter utan syrgas, första svenskan på världens högsta berg och första svenska kvinna att slutföra The Seven Summits – ett legendariskt klätterprojekt som går ut på att bestiga det högsta berget på varje kontinent. Renata har något fantastiskt att berätta. I ord och bilder ger hon oss en äventyrsskildring där vi får ta del av hennes otroliga resa ut i världen och in på livet. Hon påminner oss om hur mycket vi klarar av och på ett inspirerande sätt drar hon paralleller mellan sina expeditioner och arbetslivet. 

Alla ställs vi nämligen inför utmaningar – företag, organisationer och människor. Även om vi inte väljer våra uppförsbackar kan vi välja hur vi hanterar dem. Vår attityd, inställning och hur vi förhåller oss till det som händer är avgörande för resultatet. Renata vet vad hon pratar om och vet vad som krävs för att nå hela vägen fram. Så häng med Renata – från toppen och ner igen!

 

INFORMATION OM BOKNING

Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Biljetterna släpps den 25 januari och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar. Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att kontakta vår event manager Ida Thomsson.

 spsvbg stod 2x