Hanna Wendelbo

Hanna Wendelbo

»Odla blommor – för skönhet, biologisk mångfald och din hälsa«

Att ha en trädgård så full av vackra blommor att du alltid kan plocka generösa buketter och göra stiliga arrangemang behöver inte vara en dröm. Odla sommarblommor! Det är lättare än du tror och ju fler sorter, desto bättre. Då har du alltid mycket att välja på och blomsterprakten lockar bin, fjärilar och andra pollinerare till din trädgård.

Hanna Wendelbo är designer och formgivare och har alltid hittat inspirationen i blommor och natur. I denna föreläsning inspirerar Hanna med vackra bilder och praktiska råd om produktiv snittblomsodling.

 

INFORMATION OM BOKNING

Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Biljetterna släpps den 11 januari och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

 

FULLBOKAT? SKRIV UPP DIG PÅ RESERVLISTAN

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar. Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att kontakta vår event manager Ida Thomsson.

 

spsvbg stod 2x