Josefin Wikevand

Josefin Wikevand

»Det finns en chans – en musikalisk föreläsning om psykisk ohälsa«

I min drömvärld är det lika självklart att man berättar att man fått depression som att man fått influensa.

Välkommen till en personlig resa där psykisk ohälsa och dess effekter belyses på ett unikt sätt i föreläsningsform illustrerat av sång och teater. Josefin delar med sig av sina erfarenheter från tidig barndom till idag kring ångest, depression, utmattning, hårda prestationskrav och anhörigskap. Berättelsen som vävs utifrån monolog och musik tar inte bara avstamp i utmaningen att hantera svåra känslor och speglar även en stark inre drivkraft att följa sina drömmar och att finna sin plats, i såväl världen som i sig själv.

Josefin Wikevand är musikalartisten som under en längre sjukskrivning för utbrändhet fann viljan i att skapa musik som främjar välmående och balans och som också lyfter tabun kring skambelagda ämnen som psykisk ohälsa och ensamhet. 2019 släppte hon singeln Det finns en chans som nu utvecklats till en musikalisk föreläsning.

Välkommen att ställa frågor och lyssna till Josefin Wikevand!

 

INFORMATION

Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Anmälan öppnar 26 oktober klockan 18.00 och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar. Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att kontakta vår event manager Ida Thomsson.