Joanna Swica

Joanna Swica

»Att ta sin plats i rummet och våga vara sig själv men framför allt – våga vara en jobbig jävel«

Joanna Swica är medgrundare till Friendcation AB, träningsprofil samt kostrådgivare. Hon är tidigare känd från Robinson och är en välkänd profil inom hälsa och träning där hon även jobbar ihop med stora varumärken. Med sin bakgrund inom marknadsföring och PR-branschen knyter hon ihop sina olika ben till ett varumärke med ett tydligt varför i att förändra sättet man ser på sig själv, sin omgivning och sina val i livet.

Just nu är hon aktuell med sin debutbok Alla mina steg som lika mycket är en kärleksförklaring till löpning som det är en återspegling av att vara en kvinna som går sin egen väg. 

Hur bryter man mönstret i ett spinnande hamsterhjul? Varför är det så lätt att skylla ifrån sig på alla andra än sig själv? Hur tar man plats? Varför är det så viktigt att våga?

Välkommen att ställa frågor och lyssna till Johanna Swica!

 

INFORMATION

Föreläsningen hålls på plats i Stora Hörsalen på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Anmälan är öppen och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar.

Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att kontakta vår event manager Ida Thomsson.