Tobias Ahlin

Tobias Ahlin

»Konsten att ha dåliga idéer«

Vad har Mario, Spotify och världspolitiska prognoser gemensamt? I Konsten att ha dåliga idéer ger Tobias Ahlin oss en inblick i hur man bygger en innovativ kultur som genomsyras av kreativitet, kritiskt tänkande och experimenterande. Genom sin breda bakgrund väver Tobias ihop praktiska exempel från banbrytande startups med principer från speldesign och forskning och tittar närmare på hur vi kan applicera metoderna på våra arbetsplatser såväl som i våra liv och våra karriärer. 

Tobias Ahlin är en internationell digital designer och föreläsare som reser världen runt och delar med sig av sina perspektiv på design och framgång. Han har nått en internationell publik genom sina föreläsningar och har de senaste två åren föreläst i 18 olika länder, bland annat för The New York Times i New York och på Facebooks högkvarter i Tel Aviv. Med hjälp av inspirerande föreläsningar, interaktiva workshops och träffsäkra exempel får han oss att inse vad riktigt bra design kan åstadkomma.

Välkommen att ställa frågor och lyssna till Tobias Ahlin! 

INFORMATION

Campus Varbergs föreläsningsserie Öppna föreläsningar kommer under rådande pandemi hållas digitalt. Anmälan till föreläsningen öppnar 1 februari och det finns möjlighet att anmäla sig till föreläsningarna fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Föreläsningen kommer ske via Zoom. Innan föreläsningen startar kommer du få instruktioner samt Zoom-länk skickat till den e-post du angav vid registrering. Dubbelkolla att du skrivit in rätt mailadress samt skräpinkorgen om du inte fått ett bekräftelsemail i din inkorg. 

Vid frågor, kontakta Ida Thomsson, ida.thomsson@alexandersoninstitutet.se 

spsvbg stod