Andreas Ekström

Andreas Ekström

»Sju sätt att äga världen«

Andreas Ekströms just nu kanske mest populära föreläsning Sju sätt att äga världen, i vilken han beskriver digitaliseringens största utmaningar och konfliktområden. Andreas visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns – mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter. Andreas Ekström talar om samhälls- och beteendeförändringar, dilemman och situationer som kommer av digitaliseringen och bjuder åhörarna på otroligt intressanta resonemang. Hans perspektiv är samhället och människorna i vilka han angriper tankesätt som begränsar oss från att verkligen göra digital revolution.

Andreas började arbeta som journalist år 1991. Sedan dess har han jobbat för flera tidningar och andra uppdragsgivare och han har dessutom skrivit åtta böcker. Andreas har utbildat och föreläst sedan 2001 och är en flerfaldig prisad talare och är bland annat utnämnd till Årets Genombrott och Årets Talare i Sverige.

Välkommen att ställa frågor och lyssna till Andreas Ekström! 

 

INFORMATION
Campus Varbergs föreläsningsserie Öppna föreläsningar kommer under rådande pandemi hållas digitalt. Anmälan till föreläsningen öppnar den 1 september och det finns möjlighet att anmäla sig till föreläsningarna fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Föreläsningen kommer ske via Zoom. Innan föreläsningen startar kommer du få instruktioner samt Zoom-länk skickat till den e-post du angav vid registrering. Dubbelkolla att du skrivit in rätt mailadress samt skräpinkorgen om du inte fått ett bekräftelsemail i din inkorg. 

Vid frågor, kontakta Ida Thomsson, ida.thomsson@alexandersoninstitutet.se