Micke Gunnarsson

Micke Gunnarsson

»Är det tiden som är förvirrad eller är det faktiskt jag?«

Vi lever i en tid som verkar gå allt snabbare. Mycket ska hinnas med. Vi ska skapa, motivera och lära. Vara den perfekta partnern, föräldern eller kollegan. Helst hela tiden. Helst hela livet. Men vad händer om vi inte stannar upp? Om vi inte ställer oss frågor som varför? Och vem är jag i allt detta? Och vilka blir konsekvenserna för våra barn här och nu? 

Varje dag möter Micke lärare, föräldrar och ungdomar. De berättar om stressen, pressen och att det känns förvirrat. Vad är meningen? I denna föreläsning lyfter Micke frågorna och kommer även ge verktygen som kan vara till hjälp på vägen.

Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör i sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och relationerna med barn och unga. Han är bland annat grundare till KaosKompaniet, Fredsuppdraget och @mickesfigurer. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och lärare. Han har också en mångårig erfarenhet inom den digitala branschen, både inom skolan och företagsvärlden. 2018 prisbelönades han med "Guldeken" i kategorin "Mänsklig hållbarhet" och blev utsedd till årets föreläsare "Topp 100". 

micke gunnarsson

 

OBSERVERA

På grund av den rådande situationen kommer höstens öppna föreläsningar ske digitalt (via Zoom). Innan föreläsningen startar kommer du få instruktioner skickat till den e-post du angav vid registrering.