Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou

»Kris, kreativitet och kommunikation«

Sällan har uttrycket "många strängar på din lyra" passat in bättre än på Alexandra Pascalidou. Hennes nyfikenhet och driv har resulterat i att hon kan titulera sig som journalist, programledare, författare, föreläsare, dramatiker, skådespelare och människorättsaktivist. Hennes tidigare uppdragsgivare sträcker sig bland annat från EU-kommissionen till Skansen, från FN till Spotify och från The New York Times Democracy till Tranås bibliotek. Hon vurmar extra för de utsatta, de som inte alltid hörs och syns och brinner för att göra världen till en bättre plats för flera. Hon är bland annat ambassadör för Kvinna till Kvinna, Mentor Sverige,Terrafem och styrelseledamot i stiftelsen Läxhjälpen. 2019 tilldelades Alexandra ROKS (Riksorganisationen för Kvinno- och tjejjourer i Sverige) utmärkelse Årets Kvinnogärning.

I tider som dessa har pandemins spår av kris varit ständigt närvarande på många sätt. I denna föreläsning kommer Alexandra prata om just kris, hur vi tillsammans kan vara kreativa och hur vi effektivt kan kommunicera. 

2016 höll Alexandra i en öppen föreläsning på Campus Varberg och vi är särskilt glada över att hon är tillbaka. 

OBSERVERA

På grund av den rådande situationen kommer höstens öppna föreläsningar ske digitalt (via Zoom). Klicka på den blå knappen för att komma till registreringen. Innan föreläsningen startar kommer du få instruktioner skickat till din e-post.   

 

Öppna föreläsningar möjliggörs tack vare Sparbanksstiftelsen Varberg

spbst 2x