Water & Waste – mässan för återvinning, VA och industriellt avfall

Water & Waste – mässan för återvinning, VA och industriellt avfall

Sveriges nya mötesplats för hela VA- återvinnings- och avfallsindustrin.


 

Den 23-24 oktober är det premiär för Water & Waste – Sveriges nya mässa för VA, återvinning- och avfall på nybyggda Åbymässan i Göteborg. Det kommer bli två spännande dagar med utvecklande möten och inspirerande erfarenhetsutbyten.

Water & Waste erbjuder dig som jobbar som exempelvis chef, tekniker, mekaniker eller konsult inom renhållning, drift, återvinning, miljö, avfall och VA möjlighet att se nyheter på marknaden, mingla med branschkollegor, koppla samman rätt leverantörer och mycket mer. 

Specialiserade fokusområden
Mässan har två fokusområden: Water, som fokuserar på VA och vattenrelaterae frågor samt Waste, som riktar sig på hantering av av avfall och cirkulär ekonomi. Temat för årets mässa är hållbarhet och klimatförändringar, kompetensförsörjning, digitalisering och ny teknik samt föråldrade rörsystem, anläggningar och underhåll.

Campus Varberg kommer vara på plats på mässan. Representanter från yrkeshögskoleutbildningen Drifttekniker – biogas och vattenrening närvarar och kommer kunna svara på frågor och berätta om utbildningens innehåll samt hur utbildningen samverkar med branschen.  

Det är kostnadsfritt att delta på mässan. Registrera dig här!