Inspirationsdag 2019

Inspirationsdag 2019

Arrangemanget är endast öppet för särskilt inbjudna yrkesverksamma

Kom till Campus Varberg och träffa kollegor, lyssna till en omväxlande presentation av vårt stora utbud och njut av en intressant och inspirerande föreläsning!

Fredagen den 8 mars bjuder Campus Varberg på en matnyttig heldag för alla som arbetar med vägledning och möter blivande studenter. Du får ta del av våra högskole- och yrkeshögskoleutbildningar, träffa nuvarande och före detta studenter som nu är ute i arbetslivet, höra arbetsgivarens syn på kompetensbehovet i regionen samt lyssna till ansvariga på Campus Varberg. Vi kommer även lyfta nyheter i vårt utbud av högskole- och yrkeshögskoleutbildningar. 

Som avslutning lyssnar vi till en inspirationsföreläsning med Sara Beischer som är författare, föreläsare och krönikör. Sara debuterade med den hyllade och uppmärksammade romanen "Jag ska egentligen inte jobba här" år 2012. Utöver det är hon utbildad gymnasielärare i svenska och religion och har fått en rad olika utmärkelser genom åren: 2016 fick hon bland annat Hallandspostens kulturstipendium, 2017 fick hon Stig Sjödinpriset och dessutom har hon blivit utsedd till ambassadör för Ung Berättare.

 

Anmäl dig senast 28 februari

IMG 4791 kopia

 PROGRAM

09.00 Fika och avprickning

09.30 Campus Varberg hälsar välkommen

Information om utbildningsutbud 2019

Information från företag, studenter och tidigare studenter

12.00 Lunch på restaurang Västerport

13.00 Inspirationsföreläsning med Sara Beischer

14.45 Avslutning och fika