vuejs_300x300 Moderna JavaScript-ramverk: Vue.js | Fristående kurser | Studera
vuejs_620x320 Moderna JavaScript-ramverk: Vue.js | Fristående kurser | Studera

Korta utbildningar inom yrkeshögskolan är ett nytt koncept som ger nya möjligheter till kompetensutveckling. Utbildningarna är under 100 YH-poäng och passar bra för dig som vill fylla på med mer kompetens eller är i behov av omställning.

Beskrivning

Campus Varberg erbjuder under hösten två korta utbildningar inom frontendutveckling. Utbildningarna är riktade mot yrkesverksamma och ges på distans i samverkan med Folkuniversitetet och ZoCom.

Kursen i Vue.js omfattar 20 yrkeshögskolepoäng och ger dig specialiserade kunskaper inom frontendutveckling med JavaScript-ramverket Vue.js samt kunskaper om hur Vue.js förhåller sig till andra frontendramverk sett till likheter, skillnader och användningsområden.

Efter genomförd kurs kommer du att kunna lösa sammansatta frontendproblem samt planera, utföra och identifiera resurser för att utföra specialiserade frontenduppgifter med hjälp av Vue.js. Du kommer att få kompetens i att självständigt kunna utveckla webbapplikationer med Vue.js samt förstå i vilken kontext Vue.js är rätt verktyg. Vidare ger kursen kompetens i att kunna övervaka webbutvecklingsprojekt med Vue.js samt slutföra förelagda projekt.

Fakta

Ansökan: Ansökan är stängd, antagningsbesked lämnas under vecka 41.

Behörighet: För att vara behörig till kursen krävs att du har gymnasieexamen eller motsvarande samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom frontendutveckling. Det är därför viktigt att du i ansökan förutom betyg även laddar upp arbetsintyg som visar din erfarenhet. Urval: De 20 sökande med flest poäng blir erbjuda plats på utbildningen. Varje år av heltidsarbete inom ”Frontendutveckling” ger 10 poäng, varje år av minst halvtidsarbete inom ”Frontendutveckling” ger 5 poäng.

Utbildningsstart: Vecka 45, med avslut vecka 52.

Studietakt: Halvfart, totalt 36 timmar.

Studieform: Distans

Språk: Helt eller delvis på engelska.

Kontakt

Kontaktperson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utbildningen ges i samverkan med

fu