×

Varning

Formuläret #19 finns inte eller är inte publicerat.
utstallare_620x320 Utställare vid Campus Varbergs utbildningsmässa | Utbildningsmässa | Arrangemang

Välkommen till Campus Varbergs utbildningsmässa! Under en intensiv dag har ni chansen att marknadsföra er och inspirera cirka 1200 gymnasie- och vuxenstuderande, arbetssökande och allmänhet. 

Info

Mässan äger rum på Campus Varberg den 7 mars 2018, klockan 09.00–15.00, och i priset ingår både lunch och fika. Priset är 600 kr. exkl. moms per monterplats och då ingår lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika för två personer. För ytterligare deltagare kostar lunch och fika 150 kr per person.

MARKNADSFÖRING

Mässbesöket är obligatoriskt för årskurs 2 och 3 vid gymnasieskolan i Varberg och inbjudan skickas även till gymnasieskolor i närliggande kommuner. Mässan marknadsförs också till vuxenstuderande och arbetssökande i samma geografiska område. Varje år besöks mässan av 1000–1500 personer.

ANMÄLAN

Anmälan är stängd. För dig som anmält medverkan så är registreringen nu öppen under fliken registrering. 

TURORDNING

Anmälningarna registreras i den ordning de kommer in och organiseras kategorivis – det vill säga universitet och högskolor för sig och andra utbildningsarrangörer för sig. Vi förbehåller oss rätten att ändra i turordningen vid eventuell platsbrist och för att få ett så brett utbud som möjligt. Vi önskar att all information vi skickar ut når de personer som ska arbeta under mässan. Om dessa har andra kontaktuppgifter än de som uppges i anmälan, vänligen meddela detta.

MONTER OCH UTRUSTNING

Monterytan är cirka 4,5 kvm. Samtliga utställare får max en monter till sitt förfogande. Större universitet och högskolor kan i mån av plats få tillgång till två montrar. Vid registreringens andra steg som sker efter sista anmälningsdatum kan du göra olika tillval till din monter. Vi har begränsat med utrymme i våra lokaler och för de som önskar kommer vi gärna med tips och idéer på hur ni på bästa sätt kan utnyttja ytan. Vänligen observera att om ni vill sända kataloger och broschyrer till oss inför mässan så har vi av utrymmesskäl möjlighet att ta emot dessa tidigast den 2 mars.

Vid frågor eller synpunkter, vänligen kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Karta

Monterkata 2018 

 

Anmälan

Anmälan är stängd. Registreringen öppnar i början av februari, ett brev kommer att gå ut till alla anmälda. I registreringen anger du sedan  antal personer som kommer att bemanna monter, mat, specifika monterdetaljer etc. Du hittar formulär för anmälan och registrering i flikarna ovan.