Välkommen till Campus Varbergs utbildningsmässa! Under en intensiv dag har ni chansen att marknadsföra er och inspirera cirka 1200 gymnasie- och vuxenstuderande, arbetssökande och allmänhet. 

Info

Mässan äger rum på Campus Varberg den 7 mars 2018, klockan 09.00–15.00, och i priset ingår både lunch och fika. Priset är 600 kr. exkl. moms per monterplats och då ingår lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika för två personer. För ytterligare deltagare kostar lunch och fika 150 kr per person.

MARKNADSFÖRING

Mässbesöket är obligatoriskt för årskurs 2 och 3 vid gymnasieskolan i Varberg och inbjudan skickas även till gymnasieskolor i närliggande kommuner. Mässan marknadsförs också till vuxenstuderande och arbetssökande i samma geografiska område. Varje år besöks mässan av 1000–1500 personer.

ANMÄLAN

Anmälan är öppen fram till och med 19 januari 2018. Anmälan är uppdelad i två steg. I det första steget anmäler du din medverkan, steg ett stänger den 19 januari. I nästa steg registrerar du antal personer som kommer att bemanna monter, mat, specifika monterdetaljer etc. Som anmäld utställare kommer du att bli kontaktad när registreringen öppnar. Du hittar formulär för anmälan och registrering i flikarna ovan.

TURORDNING

Anmälningarna registreras i den ordning de kommer in och organiseras kategorivis – det vill säga universitet och högskolor för sig och andra utbildningsarrangörer för sig. Vi förbehåller oss rätten att ändra i turordningen vid eventuell platsbrist och för att få ett så brett utbud som möjligt. Vi önskar att all information vi skickar ut når de personer som ska arbeta under mässan. Om dessa har andra kontaktuppgifter än de som uppges i anmälan, vänligen meddela detta.

MONTER OCH UTRUSTNING

Monterytan är cirka 4,5 kvm. Samtliga utställare får max en monter till sitt förfogande. Större universitet och högskolor kan i mån av plats få tillgång till två montrar. Vid registreringens andra steg som sker efter sista anmälningsdatum kan du göra olika tillval till din monter. Vi har begränsat med utrymme i våra lokaler och för de som önskar kommer vi gärna med tips och idéer på hur ni på bästa sätt kan utnyttja ytan. Vänligen observera att om ni vill sända kataloger och broschyrer till oss inför mässan så har vi av utrymmesskäl möjlighet att ta emot dessa tidigast den 2 mars.

Vid frågor eller synpunkter, vänligen kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Karta

 

 

Anmälan

Anmälan till utbildningsmässan 2018
 1. Namn:(*)
  Du måste ange ett förnamn!
 2. Efternamn:(*)
  Du måste ange ett efternamn!
 3. Organisation:(*)
  Ange vilken organisation anmälan gäller!
 4. Organisationsnummer:(*)
  Du måste ange ett organisationsnummer!
 5. Telefon:(*)
  Du måste ange ett telefonnummer
 6. E-post:(*)
  Du måste ange en e-postadress!

 7. Faktureringsadress
 8. Namn:(*)
  Du måste ange namn för fakturering!
 9. Efternamn:(*)
  Du måste fylla i ett efternamn för fakturering!
 10. Organisation:(*)
  Du måste ange organisation för fakturering!
 11. Gata/box:(*)
  Du måste ange gatuadress eller boxnummer!
 12. Postnummer(*)
  Du måste ange ett postnummer
 13. Ort:(*)
  Du måste ange en ort!
 14. Er referens/märkning:
  Invalid Input

 15. Monter och personal
 16. Kontaktperson:(*)
  Ange namn på en kontaktperson för monterpersonal
 17. Mobil:(*)
  Ange en mobiltelefon till kontaktperson för monterpersonalen.
 18. Monterytan är cirka 4,5 kvm. Samtliga utställare får max en monter till sitt förfogande. Större universitet och högskolor kan i mån av plats få tillgång till två montrar. Vid registreringens andra steg som sker efter sista anmälningsdatum kan du göra olika tillval till din monter.
 19. Monter:
  Invalid Input

 20. Intresse om att hålla en föreläsning
  Bocka i rutan om ni skulle vara intresserade av att hålla en kort föreläsning någon gång under dagen för mässan.
 21. Intresse om att hålla en föreläsning
  Invalid Input

Registrering

Registreringen till årets utbildningsmässa öppnar den 1 februari.