utstallare_620x320 Utställare vid Campus Varbergs utbildningsmässa | Utbildningsmässa | Arrangemang

Välkommen till Campus Varbergs utbildningsmässa! Under en intensiv dag har ni chansen att marknadsföra er och inspirera cirka 1 000 gymnasie- och vuxenstuderande, arbetssökande och allmänhet. 

Mässan äger rum på Campus Varberg den 4 mars 2020, klockan 09.00–15.00, och i priset ingår både lunch och fika. Priset är 700 kr. exkl. moms per monterplats och då ingår lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika för två personer. För ytterligare deltagare kostar lunch och fika 150 kr per person.

MARKNADSFÖRING

Mässbesöket är obligatoriskt för årskurs 2 och 3 vid gymnasieskolan i Varberg och inbjudan skickas även till gymnasieskolor i närliggande kommuner. Mässan marknadsförs också till vuxenstuderande och arbetssökande i samma geografiska område. 

ANMÄLAN

Anmälan är öppen till och med den 20 januari.

TURORDNING

Anmälningarna registreras i den ordning de kommer in och organiseras kategorivis – det vill säga universitet och högskolor för sig och andra utbildningsarrangörer för sig. Vi förbehåller oss rätten att ändra i turordningen vid eventuell platsbrist och för att få ett så brett utbud som möjligt. Vi önskar att all information vi skickar ut når de personer som ska arbeta under mässan. Om dessa har andra kontaktuppgifter än de som uppges i anmälan, vänligen meddela detta.

MONTER OCH UTRUSTNING

Monterytan är cirka 4,5 kvm. Samtliga utställare får max en monter till sitt förfogande. Större universitet och högskolor kan i mån av plats få tillgång till två montrar. Vid registreringens andra steg som sker efter sista anmälningsdatum kan du göra olika tillval till din monter. Vi har begränsat med utrymme i våra lokaler och för de som önskar kommer vi gärna med tips och idéer på hur ni på bästa sätt kan utnyttja ytan. Vänligen observera att om ni vill sända kataloger och broschyrer till oss inför mässan så har vi av utrymmesskäl möjlighet att ta emot dessa tidigast den 28 februari.

Vid frågor eller synpunkter, vänligen kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..