massa-2016_620x320 Campus Varbergs utbildningsmässa | Utbildningsmässa | Arrangemang

Vad gör du till hösten? Campus Varbergs utbildningsmässa öppnar dörrarna till framtida möjligheter. Träffa universitet, högskolor, folkhögskolor, yrkeshögskolearrangörer och många andra.

Information

Välkomna till Campus Varbergs utbildningsmässa klockan 09.00–15.00 den 4 mars 2020. Information om utställare och program för dagen publiceras längre fram. 

Vid frågor eller synpunkter, vänligen kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Film

Fler filmer från utbildningsmässan

 

Anmälan sker i flera steg. Vi kontaktar alla anmälda i ett senare skede då det är dags att välja monterplats och välja lunchalternativ. 

Utställare

Här kommer ni längre fram kunna se en lista över utställare på utbildningsmässan den 4 mars 2020.

Program

Under dagen har du som besökare möjligheten att lyssna till föreläsningar med flera av utställarna. Föreläsningarna är frivilliga med ett begränsat antal platser.

Programmet kommer publiceras några veckor innan mässan äger rum.

Campus & Co. ansvarar tillsammans med Campus Varberg för genomförandet av mässan. Campus & Co. är en studentdriven plattform som genomför evenemang och andra projekt som beställs av aktörer som behöver ideell eller kommersiell hjälp.Läs mer om Campus & Co.