Irena Pozar

Irena Pozar

Från Måndag 24 April 2023 18.00 till Måndag 24 April 2023 19.30

på Campus Varberg, C303 (Stora hörsalen)

Postad av Maria Narevik

Kategorier: Öppna föreläsningar

Träffar: 1570


»Hur mår svensk yttrandefrihet?«

Irena Pozar har arbetat som journalist och debattör i över tio år och synts flitigt i nyhetsprogram och underhållning som På Spåret – något som bidragit till att hon utsatts för hot, hat och kränkningar online. Hon har gjort otaliga polisanmälningar och stämt staten – men vad har egentligen hänt? Och vilken påverkan har det uppskruvade tonläget på internet på samhället i stort? I den här föreläsningen kommer Irena Pozar berätta om sina egna erfarenheter men också djupdyka i forskning och siffror som visar att vi faktiskt inte kan ta vår yttrande- och pressfrihet för given.

 

INFORMATION OM BOKNING
Föreläsningen hålls på plats på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Biljetterna släpps den 12 april klockan 15.00 och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max två bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar. Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att kontakta vår event manager Ida Thomsson.

spsvbg stod 2x


Warning: Undefined array key "print" in /var/www/vhosts/campus.varberg.se/httpdocs/templates/campusvarberg2015/component.php on line 26