Katarina Blom

Katarina Blom

Från Måndag 09 Maj 2022 18.00 till Måndag 09 Maj 2022 19.30

på Campus Varberg, C303 (Stora hörsalen)

Postad av Maria Narevik

Kategorier: Öppna föreläsningar

Träffar: 2137


»Tillsammans-effekten – hur relationer stärker vår hälsa, lycka och motståndskraft«

Kost, träning och sömn har länge varit grunden för god hälsa. Mer och mer forskning pekar på att goda sociala relationer kan vara avgörande för att vi ska må bra och leva länge. Om relationer var en aktie, stiger den i värde ju äldre vi blir. Relationer är viktiga för allas hälsa, de blir extra värdefulla på ålderns höst. I den här föreläsningen får vi svar på varför det är svårt att vara lycklig och nöjd trots att vi har det bra och varför relationer kan vara bland det viktigaste vi kan engagera oss i för att stärka vårat mående, både fysiskt och mentalt.

Katarina Blom är legitimerad psykolog och kallas Sveriges första lyckopsykolog. Hon har skrivit flera böcker om positiv psykologi – vetenskapen bakom mänskligt välbefinnande. Hennes TEDx Talks-föreläsning You don't find happiness, you create it har miljontals visningar världen över.

Välkommen att ställa frågor och lyssna till Katarina Blom!

INFORMATION

Föreläsningen hålls på plats i Stora Hörsalen på Campus Varberg. Se till att vara på plats i god tid innan föreläsningen startar. För att släppas in behöver du berätta vilken e-postadress du uppgav i samband med anmälan. Anmälan öppnar 20 april och det finns möjlighet att anmäla sig fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Obs! Max 2 bokade platser per sällskap. Fler bokade platser i samma namn kommer raderas.

Är föreläsningen fullbokad kan du skriva upp dig på vår reservlista för öppna föreläsningar.

Har du frågor eller behöver lämna återbud? Välkommen att kontakta vår event manager Ida Thomsson.


Warning: Undefined array key "print" in /var/www/vhosts/campus.varberg.se/httpdocs/templates/campusvarberg2015/component.php on line 26