Kristin "Krickelin" Lagerqvist

Kristin "Krickelin" Lagerqvist

Från Måndag 21 Mars 18.00 till Måndag 21 Mars 19.30

på Online

Postad av Maria Narevik

Kategorier: Öppna föreläsningar

Träffar: 113


»Livskraft från trädgård och hav«

Kristin "Krickelin" Lagerqvist har delat med sig av sin livsåskådning och inspirerat på sociala medier i 13 år. Krickelin är entreprenör, vinterbadare, bloggare, verksam i Varberg och har arbetat med digiala medier sedan 2008 med sin hemstad som utgångspunkt. Under åren har hon jobbat med olika verksamheter som en förlängning av bloggen och tar då uppdrag som föreläsare, fotograf, skapare av innehåll och kreatör. Hon driver livsstilsbutiken KLco i Varberg och online där hon säljer sitt eget kläd- och tevarumärke. 

I år är hon aktuell med sin bokdebut Livskraft från trädgård och hav – en kreativ trädgårdsbok utan pekpinnar om att landa i det gröna och finna lust och känsla snarare än att få till de perfekta rabatterna. Vi får ta del av allt från hälsofördelarna med trädgårdsarbete och kalla bad till hur man odlar med tång och färgar tyg med växter. Boken är till bredden full av inspiration, skaparglädje och att välja lek, naturen och kärlek – allt som ger större livsluft.

Välkommen till en föreläsning där Kristin berättar om din resa från bloggen till att vara ett väletablerat företag med flera ansvarsområden. Ta del av tips kring att bygga ett varumärke, skapa content med storytellning och personliga erfarenheter både i yrkeslivet och på ett personligt plan. 

INFORMATION

Campus Varbergs föreläsningsserie Öppna föreläsningar kommer under rådande pandemi hållas digitalt. Anmälan till föreläsningen öppnar 1 mars och det finns möjlighet att anmäla sig till föreläsningarna fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Föreläsningen kommer ske via Zoom. Innan föreläsningen startar kommer du få instruktioner samt Zoom-länk skickat till den e-post du angav vid registrering. Dubbelkolla att du skrivit in rätt mailadress samt skräpinkorgen om du inte fått ett bekräftelsemail i din inkorg. 

Vid frågor, kontakta Ida Thomsson, ida.thomsson@alexandersoninstitutet.se 

spsvbg stod