Mikael Genberg

Mikael Genberg

Från Måndag 31 Januari 2022 18.00 till Måndag 31 Januari 2022 19.30

på Online

Postad av Maria Narevik

Kategorier: Öppna föreläsningar

Träffar: 1337


»Omöjligt? Jag vet inte, hur svårt kan det vara?«

I en alltmer digitaliserad värld står tänkande utanför boxen, innovation och kreativitet högst på önskelistan hos många företag och organisationer. Mikaels föreläsning en upplysande, ärlig och intelligent upplevelse full av breda leenden och otaliga skratt.

Mikael Genberg är kostnär, föreläsare och entreprenör. Han är känd för att bygga alternativa boenden under vattnet och i trädtoppar. Mikael använder egna och andras erfarenheter, fiaskon och framgångar som en spegel för oss alla att se hur både enkelt och komplicerat det är att vara nyskapande. Det vi gör är centralt och definierar oss. Med avstamp i detta ställer han frågan om vad vi faktiskt kan och får göra utifrån våra yrkesroller. 

Vad krävs för att tänka i nya banor? Gör vi tillräckligt eller gör vi kanske för mycket? Använder vi vår kompetens optimalt? Mikael återkommer till den enklaste men samtidigt den svåraste frågan: vad vill vi?

Välkommen att ställa frågor och lyssna till Mikael Genberg!

INFORMATION
Campus Varbergs föreläsningsserie Öppna föreläsningar kommer under rådande pandemi hållas digitalt. Anmälan till föreläsningen är öppen och det finns möjlighet att anmäla sig till föreläsningarna fram till klockan 16.00 på föreläsningsdagen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Föreläsningen kommer ske via Zoom. Innan föreläsningen startar kommer du få instruktioner samt Zoom-länk skickat till den e-post du angav vid registrering. Dubbelkolla att du skrivit in rätt mailadress samt skräpinkorgen om du inte fått ett bekräftelsemail i din inkorg. 

Vid frågor, kontakta Ida Thomsson, ida.thomsson@alexandersoninstitutet.se 

spsvbg stod


Warning: Undefined array key "print" in /var/www/vhosts/campus.varberg.se/httpdocs/templates/campusvarberg2015/component.php on line 26