Campus Varbergs inspirationsdag 2020

Campus Varbergs inspirationsdag 2020

Från Fredag 06 Mars 09.00 till Fredag 06 Mars 15.00

på Campus Varberg, C303 (Stora hörsalen)

Postad av Maria Narevik

Kategorier: Anmälan krävs, Endast inbjudna

Träffar: 590


Observera att arrangemanget endast är öppet för särskilt inbjudna yrkesverksamma

 

Kom till Campus Varberg och träffa kollegor, ta del av vårt av vårt utbildningsutbud och lyssna till en inspirerande föreläsning!

Fredagen den 6 mars bjuder Campus Varberg in på en innehållsrik heldag för alla som arbetar med studie- och karriärvägledning samt möter nuvarande och blivande studenter. Du får ta del av våra högskole- och yrkeshögskoleutbildningar, träffa nuvarande- och före detta studenter som nu är ute i arbetslivet, höra arbetsgivarens syn på kompetenbehovet på arbetsmarknaden samt lyssna till ansvariga på Campus Varberg. Dessutom kommer vi lyfta nyheter i vårt utbud av högskole- och yrkeshögskoleutbildningar. 

Dagen avslutas med en inspirerande föreläsning med Micke Gunnarsson som är föreläsare, författare och stor inspiratör via sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och relationerna med barn och unga. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och lärare. Förutom det har han en mångårig erfarenhet inom den digitala branschen, både inom skolan och företagsvärlden. 2018 prisbelönades han med Guldeken inom kategorin "mänsklig hållbarhet". 

Anmälan är stängd och det är inte längre möjligt att anmäla sig.

micke gunnarsson1 kvadrat 2x