Viktor Ingemarsson

Viktor Ingemarsson

Från Tisdag 28 November 2017 18.00 till Tisdag 28 November 2017 20.00

på Campus Varberg, C303 (Stora hörsalen)

Postad av Öppna föreläsningar

Kategorier: Öppna föreläsningar

Träffar: 2727


»Matentreprenör, författare och prisbelönt hälsokock«

Biljetterna till föreläsningen släpps 16 november klockan 18.00.

Jag söker det som inte redan finns. Det har jag alltid gjort. Skapat mig själv och skapat andra världar, det är som att jag inte har haft något val. Istället skapar jag former och strukturer bortom det redan tänkta – där jag utgår ifrån hur det jag skapar är i munnen. Mitt smakbibliotek är som en ledstjärna i alla projekt jag gör, eftersom jag både som kreatör och som företagare alltid söker det som inte redan finns. 

Vad är möjligt? Det är frågan jag ställer mig varje gång.

Magkänsla, men lika mycket matematiskt tänkande och min livserfarenhet, parat med min förståelse av system och gränslös kreativitet. Jag har slitit och jag har blivit ifrågasatt. 

Äkta är viktigt för mig, för att må bra. Jag försöker alltid göra äkta val och vågar följa mitt hjärta.

Idag är jag kock med ett kall att hjälpa och utveckla andra kök, jag är grundare, delägare och konsult i en rad företag och projekt. Inspiratör, återförsäljare av superfoods och ekologiska råvaror, kokböcker, knivar, catering, workshops med mera. Jag älskar passionerat allt jag gör, dessutom är det verkligen skitroligt!

I min föreläsning delar jag med mig av den resa jag har gjort och är på. Varför blev jag den jag är och vad driver mig framåt?

Känslan "det känns som att detta bara är början…” infinner sig varje dag i mitt liv!

"Här bjuds det på smakprover och matlandskap, Viktor tar även med sig böcker och ett urval av hans egna produkter till förmånliga eventpriser."