kristjan-fannar_620x320 Intresseanmälan för samarbetspartners inom yrkeshögskolan | Samarbetsparter | Samarbeta

Campus Varberg är en mäklare och mötesplats för efterfrågad utbildning, vi verkar för att vara en motor för näringsliv och offentlig verksamhet. Vårt uppdrag är att möjliggöra och öka förutsättningarna för att ni, företag och organisationer, har tillgång till rätt och konkurrenskraftig kompetens.

För att kvalitetssäkra vår verksamhet, och se till att vi lever upp till vårt löfte om efterfrågade utbildningar, arbetar vi löpande med omvärldsbevakning och kartläggning av behov. Regeringen satsar på Yrkeshögskolan och det är angeläget att kvalitativa och efterfrågade utbildningar, inom rätt områden, prioriteras.

Utifrån de behov som vi fångar upp tar vi sedan fram underlag för att ansöka om utbildningsstart hos Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH). En av de viktigaste delarna i detta underlag är en så kallad intresseanmälan, intresseanmälan är din röst vad gäller att visa ditt stöd för utbildningen. I intresseanmälan uppger ni hur ni skulle kunna stötta utbildningen genom att erbjuda exempelvis LIA-platser (praktik), delta i utbildningens ledningsgrupp, föreläsa, erbjuda studiebesök och eventuellt anställa nyutexaminerade studenter.

Du kan lämna din intresseanmälan genom att fylla i nedanstående formulär, vill du stötta fler utbildningar så måste du lämna in en unik intresseanmälan per utbildning. Mer information om aktuella utbildningar hittar du i listan till höger. 

Vi kommer att kontakta dig gällande din intresseanmälan. Tipsa gärna om detta i ditt nätverk!

 

Om formuläret inte visas korrekt så når du samma formulär via denna länk.